Lui Bîrcă i-a trecut supărarea pe Novac

378

PDL 008Dacă la ultima şedinţă de Consiliu Local Turburea, primarul Ion Bîrcă spunea în faţa consilierilor că o să ceară la PDL demiterea din funcţie a lui Gheorghe Novac, directorul Direcţiei Silvice Gorj, acum edilului i-a trecut supărarea.

Bîrcă a menţionat joi doar că a transmis la PDL ce probleme are din cauza colegului de partid, fără a face însă prea multe valuri, în această privinţă. Primarul PDL a recunoscut că are probleme în Turburea pentru aplicarea Legii 18, şi s-a plâns că nu primeşte suficient concursul Direcţiei Silvice în rezolvarea problemelor care sunt şi de competenţa instituţiei conduse de Gheorghe Novac.

“Novac îmi trimite un angajat al dânsului care îmi semnează, o dată pe lună, două hotărâri. Atunci am anunţat în Consiliu Local, că voi propune la PDL că dacă Novac nu rezolvă această situaţie şi la mine să îşi dea demisia. (..)Mie mi-a trecut supărarea pe Novac, am informat conducerea PDL dar trebuie să se ştie că nepunerea în aplicare a acelor hotărâri se răsfrânge împotriva mea”, a declarat, resemnat, Bîrcă.

A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here