Delegaţia PRM Gorj, la întâlnire cu Vadim

413

vadim bucalaete gorjÎn week-endul trecut tinerii din PRM s-au întâlnit cu Tribunul Vadim la Şcoala de Vară a Organizaţiei de Tineret România Mare(OTRM), în staţiunea Eforie Nord. Din dorinţa de a participa la discuţii cu Tribunul, tinerii peremişti din Gorj au cerut dublarea numărului de locuri rezervate celor din judeţul nostru.

Drept recunoştinţă pentru munca lor, materializată în procente consistente la ultimele scrutine electorale, aceştia au primit acceptul de a avea cea mai numeroasă delegaţie judeţeană, după capitală, adică 17 reprezentanţi.

Vadim a pregătit o surpriză tinerilor, rezervând mai multe locuri în cadrul delegaţiilor pe care le va trimite la Bruxelles şi Waterloo, până la terminarea mandatului de parlamentar european. La fel ca în anul 2000, când Vadim Tudor a clasat PRM-ul pe locul doi, intrând în finală şi acum pare să pună în practică strategia de mobilizare a tinerilor simpatizanţi. Gorjeanul Gheorghe Bucălăete, prim-vicepreşedintele PRM Gorj, deţine la nivel naţional şi funcţia de prim-vicepreşedinte al OTRM. Acesta a precizat, după şcoala de vară de la Eforie Nord, că prezenţa în mijlocul lor a liderului Corneliu Vadim Tudor, le-a dat siguranţă şi i-a motivat în lupta politică pentru alegerile locale şi parlamentare. “Suntem pregătiţi să ne luăm revanşa! Actualii guvernanţi au încercat, fără succes, să ne elimine pe noi, cei de la PRM, acum a venit momentul ca noi să le cerem socoteală pentru dezastrul şi sărăcia în care au aruncat toate categoriile sociale din această ţară. În PRM tinerii au avut prioritate şi s-au bucurat de susţinerea liderului nostru Corneliu Vadim Tudor, iar de această dată numărul tinerilor candidaţi la alegerile locale şi parlamentare va fi mult mai mare. Tinerii şi preşedintele OTRM Gorj, Gheorghe Nueleanu, lucrează la Propunerile Tineretului pentru Strategia şi Programul PRM Gorj. Odată finalizate acestea vor fi supuse votului în Biroul Executiv al PRM Gorj”, a menţionat liderul PRM Gorj.

A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here