Primele schimbări la IȘJ Gorj

7439

Noua conducere a Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Gorj a anunțat și primele schimbări, legate de modul de desfășurare a activității de relații cu publicul în cadrul instituției. A fost stabilit un nou program de audiențe, astfel încât cei care doresc să discute cu inspectorul școlar general, inspectorii școlari generali adjuncți sau cu inspectorii de specialitate să aibă posibilitatea de a face acest lucru.

Anunțul a fost făcut de inspectorul școlar general Dana Constantinescu, în cadrul unei conferințe de presă organizate ieri. ”Pe site-ul nostru au fost publicate și sunt încă în curs de actualizare programele pentru audiențe, atât în cazul echipei manageriale, cât și în cazul inspectorilor de specialitate. Fiecare profesor de o anumită specialitate va putea consulta programul de audiențe pentru a solicita inspectorului de la disciplina sa o discuție, astfel încât să nu se creeze nicio aglomerare foarte mare, nici să vină să aștepte pe la uși într-o zi în care respectivul inspector poate este plecat în teren sau are ore la școală. Din punctul acesta de vedere se va eficientiza comunicarea dintre inspectori și profesori. Această comunicare era în desfășurare și până acum, numai că față în față era puțin mai greu să ne întâlnim”, a declarat Dana Constantinescu. ”Programul cu publicul al inspectorilor școlari și de specialitate este de regulă în zilele de luni, între orele 12:00 – 14:00 (în funcție de orarul la clasă al inspectorilor școlari). Toți inspectorii școlari își vor programa activități la sediul IȘJ GJ în fiecare zi de luni, între orele 10:00 – 16:30 pentru a putea participa la audiențe, excepție de la regulă având-o inspectorii cărora li s-au aprobat efectuarea de ore în acest interval orar.
Întâlnirile de lucru cu personalul din IȘJ GJ vor avea loc de regulă în zilele de luni de la ora 12:00. Programul de audiențe acordat de personalul IȘJ GJ este: marțea și joia , între orele 12:00 – 14:00, la sediul IȘJ GJ – Constantinescu Elena Dana, inspector școlar general; luni, între orele 14:00 – 16:30, la sediul IȘJ GJ – Staicu Marian, inspector școlar general adjunct; miercuri, între orele 10:00 – 14:00, la sediul IȘJ GJ – Stroie Marius Daniel, inspector școlar general adjunct. Accesul publicului extern în sediul Inspectoratului Școlar se face numai în zilele de lucru cu publicul și în ziua de audiențe în intervalul orar precizat la punctele anterioare”, se precizează pe site-ul IȘJ Gorj. O altă schimbare a fost făcută în ceea ce privește procedura de acces în instituție. ”Ținând cont de măsurile organizatorice pe care le-am luat începând de săptămâna trecută ar trebui să precizăm că am schimbat procedura de acces în inspectoratul școlar, în sensul că un anumit număr de persoane, stabilit anterior, adică cinci, pot să intre în inspectoratul școlar, la birourile la care au nevoie pentru a obține informațiile de care au nevoie”, a precizat inspectorul școlar general adjunct Marian Staicu.

Se anunță schimbări și în echipa IȘJ Gorj
Se anunță și schimbări de inspectori la IȘJ Gorj. Postul de inspector de limbi moderne și cel de inspector management instituțional sunt vacante deoarece ocupanții acestora au fost numiți inspector școlar general, respectiv inspector școlar general adjunct. Nu este exclusă însă nici posibilitatea altor modificări în ceea ce privește echipa de inspectori. ”Vor interveni schimbări foarte curând deoarece posturile noastre au rămas vacante și astfel doi colegi de-ai noștri din sistem le vor ocupa. În privința restului echipei, dacă vor interveni sau nu schimbări, acest lucru este analizat în acest moment și vom face aceste schimbări în momentul în care le vom considera necesare”, a declarat inspectorul școlar general IȘJ Gorj.
ROXANA LUPU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here