Primarul din Prigoria:„Nu ştiu dacă voi mai candida pentru că nu mai am ce le promite oamenilor”

366

protest prigoria (1)Edilul comunei Prigoria, Emil Răgman, este la al cincilea mandat şi nu este convins de faptul că va mai candida, întrucât, spune el, nu are ce să le mai promită oamenilor. Toate proiectele pe care le-a realizat până acum, spune că le-a făcut prin muncă, rareori cerând ajutorul mai marilor din Gorj.

Aflat la al cincilea mandat, Emil Răgman este unul dintre cei mai realişti şi sinceri primari din judeţul Gorj, iar asta nu o spune el ci rezultatele sale. Nu ştie dacă va mai candida, pentru că nu vrea să se facă de râs în ultimul mandat. „Nu ştiu dacă o să mai candidez la alegerile de anul viitor. Să zicem că 50% voi candida, dar încă nu sunt sigur. Am muncit 20 de ani şi nu vreau să mă fac de râs tocmai acum. Ce să le mai promit oamenilor ca să mă aleagă? Că în următorii ani nu o să mai pot face nimic, nu mai sunt bani de investiţii, o să stau pe dreapta. Asta să le spun? Nu vreau să mă considere un mincinos”, declară edilul din Prigoria.

Numeroase proiecte finalizate şi în derulare

În cei aproape 20 de ani de când este la cârma localităţii Prigoria, Răgman a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a le oferi locuitorilor un trai cât mai decent. Şcoli noi sau renovate, dispensar, drumuri asfaltate sau pietruite sunt doar câteva din proiectele posibile în mandatele de edil ale lui Răgman. De peste 15 ani în Partidul Social Democrat, primarul din Prigoria a încercat să realizeze totul prin muncă, renunţând să ceară ajutorul politicienilor. „Am realizat multe proiecte, mai am şi în derulare câteva pe care sper să le pot finaliza până la alegerile viitoare. Unul dintre cele mai importante proiecte pe care îl am în derulare, este unul pe ordonanţa 7, ce constă în realizarea a şase poduri, pe albia râului Câlnic, a cărui finalizare vreau să o termin până la anul. Mai am o şcoală de finalizat, la Bucşana şi o extindere la Şcoala din Prigoria. Din bugetul local şi fonduri am reuşit finalizarea şcolilor din Burlani şi Dobrana. Am făcut şi un centru de permanenţă în incinta dispensarului. În curs lunii viitoare vom finaliza şi un proiect ce include realizarea unui dispensar şi farmacii veterinare plus un centru de însămânţare”, a declarat primarul Răgman. În acest moment se lucrează de zor la ridicarea unui monument istoric şi la modernizarea unui bloc format din şase apartamente. În derulare se află şi pietruirea unui drum în satul Bucşana. „Pe lângă investiţiile pe care le am în derulare, am şi câteva proiecte depuse. Este vorba de un proiect integrat de modernizarea infrastructurii rutiere, de extindere electricitate, de canalizare. Mai am depus proiectul şi pentru realizarea unui drum forestier”, a mai adăugat edilul din Prigoria.

Ajutat de Călinoiu

Cu toate că a realizat multe investiţii, Răgman nu a cerut sprijinul celor care se află pe colegiul său. „Deputat este Mugurel Surupăceanu iar senator Toni Greblă, pe colegiul meu. Nu am apelat la dânşii niciodată, dar m-au susţinut, atunci când a fost nevoie. Mai mult a fost alături de mine, Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean. El m-a ajutat în multe dintre problemele de interes local”, a mai declarat primarul din Prigoria.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here