Vlaicu: “Promovăm profesioniştii la deconcentrate, pentru asigurarea serviciilor publice de calitate”

338

IMG_9824Preşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu, a reuşit în cele din urmă să facă paşi importanţi pentru semnarea protocolului cu PDL-ul la nivel judeţean. Drept urmare, vineri, la nivel judeţean se va semna înţelegerea PDL-UNPR, în timp ce astăzi la Bucureşti liderii celor două partide vor parafa “cununia” dintre cele două partide.

Documentul prevede şi cedarea de către pedelişti a unor funcţii la deconcentrate pentru UNPR. La nivel judeţean, PDL-ul va ceda o serie de posturi importante, adică postul de director la AJOFM Gorj, cel de director adjunct la Vama Târgu-Jiu, cel de comisar-şef la OPC şi postul de director adjunct la Casa de Pensii.

GIURCAUNegocierile dintre UNPR şi PDL care au avut loc la nivel central au tranşat o serie de posturi în deconcentrate şi pentru membrii partidului condus la Gorj de către Marius Vlaicu. Astfel, UNPR-ul a câştigat Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM), urmând să îl impună pe funcţia Mihaelei Moţa pe Laurenţiu Aninoiu, de profesie economist în instituţie, Oficiul pentru Protecţia Consumatorului(OPC), unde vrea să îl impună pe Mădălin Giurcău, pe postul Mihaelei Răducan, Vama Târgu Jiu unde se cere postul de director adjunct, ocupat anterior de Gheorghe Cocină, unde se doreşte promovarea lui Dorin Pârcălăboiu şi Casa Judeţeană de Pensii unde partidul o vrea promovată pe Oana Talău.

Vlaicu care se află astăzi la Bucureşti pentru parafarea înţelegerii UNPR-PDL la nivel central a declarat ieri că prin participarea la concursuri a celor enumeraţi “promovăm profesioniştii la deconcentrate, pentru asigurarea serviciilor publice de calitate”.

Au pierdut APIA şi Direcţia Sanitar Veterinară

talauLa negocieri UNPR-ul şi-a manifestat dorinţa de a prelua şi conducerea APIA Gorj şi cea a Direcţiei Sanitar Veterinare, dar le-a pierdut. Directorul APIA Gorj, Delia Mercioiu, declara cu câteva zile în urmă că se aştepta ca instituţia să fie cedată UNPR-ului, ştiind deja cine ar fi urmat să îi ia locul. A doua zi însă lucrurile s-au schimbat. La fel a fost şi cazul Direcţiei Sanitar Veterinare Gorj, instituţie suspusă şi ea negocierilor. În cele din urmă DSV-ul a scăpat de cedarea spre UNPR şi a rămas cu conducere PDL.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here