Ruşeţ a adus veştile bune primarilor PDL

375

rusetPreşedintele PD-L Gorj, Ion Ruşeţ s-a întâlnit joi cu primarii şi viceprimarii ,,portocalii” din oraşele şi comunele judeţului. Întâlnirea a avut loc la Târgu-Jiu, la sediul partidului, cu scopul precis de a evalua performanţele edilitare ale celor aflaţi în funcţie, nevoile lor administrative şi resursele organizaţiilor de partid.

Ion Ruşeţ i-a informat pe edili de aprobarea a câte 700.000 de lei pentru localităţile afectate de alunecările de teren: Negomir, Roşia de Amaradia şi Vladimir. Sumele au fost aprobate chiar miercuri de primul ministru. “Nu intenţionez să mă opresc din campania de cucerire a simpatiilor celor care cred în adevărata politică a PD-L şi în ceea ce priveşte judeţul Gorj, vreau să construiesc o echipă redutabilă, să acţionez la vedere şi să promovez cei mai buni oameni din fiecare localitate. Voi aloca timp, energie şi diligenţe la Guvern şi ministere pentru a schimba starea economică din Gorj şi pentru a readuce potenţialul economic şi energetic al acestui judeţ, la cel mai bun nivel. Am interesul să facem o politică de reală deschidere, să promovăm un discurs politic echilibrat şi chiar dacă vine Victor Ponta în Gorj se ştie că PD-L nu refuză lupta politică, însă refuză câştigarea acesteia de formule clientelare. Nu exclud posibilitatea unor dispute electorale echilibrate, însă sunt împotriva politicii neprincipiale. Prefer să am adversari corecţi, decât falşi prieteni”, a declarat Ruşeţ.

Şeful PDL Gorj va veni pentru scurtă vreme şi în municipiul Motru şi, deşi nu a declarat-o deschis, va începe şi politica schimbărilor şi a promovării specialiştilor de valoare pentru această perioadă critică din care speră să obţină cele mai bune rezultate pentru PD-L în Gorj. Aşadar, bate vântul schimbării, mai ales printre numiţii clientelari care aveau legătură cu echipa lui Manţog. Cel puţin aşa se comentează în multe cercuri politice.

Constantin Bunilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here