Dezbatere publică online, organizată de ANSVSA

766

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, va organiza, conform prevederilor Legii nr.52/2003, art.6, alin. (7), privind transparența decizională în administrația publică, o ședință publică. Şedinţa publică va avea loc în data de 20 ianuarie 2021, ora 13.00 și va fi găzduită prin aplicația Cisco Webex Meetings.

Se va dezbate:

Proiectul Ordonanței de Urgență pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr.42/2004 privind organizarea activității sanitar – veterinare și pentru siguranța alimentelor și pentru modificarea Ordonanței Guvernului și pentru modificarea Ordonanței Guvernului nr. 83/2003 privind aprobarea posturilor de inspecție la frontieră  organizate în punctele de trecere a frontierei stabilite pentru importul, exportul și tranzitul tipurilor de mărfuri supuse controalelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, precum și condițiile de aprobare a posturilor de inspecție la frontieră responsabile pentru controalele sanitare veterinare ale animalelor vii provenite din țări terțe și pentru controalele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor ale produselor alimentare și hranei pentru animale provenite din țări terțe.

Cei interesați să participe sunt rugați să confirme până luni, 18.01.2021, ora 16:00, la adresa de mail: habeanu.rares@ansvsa.ro, pentru a primi, pe e-mail instrucțiunile de conectare la această dezbatere publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here