Darurile politicienilor motreni

419

Partidele politice folosesc zilele de 1 şi 8 martie pentru a sensibiliza electoratul feminin. Liberalii au împărţit mărţişoare. Liderul lor, Ion Cojocaru, spune că organizaţia locală a cumpărat 1.500 de mărţişoare pentru motrence, iar împărţirea lor a urmărit grupuri ţintă.

Social-democraţii au cumpărat şi ei 1.500 de garoafe, care au fost distribuite de către activiştii credincioşi ai partidului pe unde s-a putut, inclusiv la Primărie, acolo unde primarul Dorin Hanu le-a oferit femeilor câte o floare şi le-a acordat o zi liberă, după ce le-a felicitat, rând pe rând, pe fiecare dintre ele.

Organizaţia PD-L Motru a împărţit şi ea circa 1.500 de garoafe, fiindcă, potrivit unei declaraţii a directorului Carierei Roşiuţa, Florentin Gheorghescu Nicu, vicepreşedinte al organizaţiei municipale, “nu mai sunt banii de altădată. Sunt vremuri grele, însă noi suntem un partid care se respectă şi facem acest gest la ora la care doamnele şi domnişoarele sunt într-un număr mai mare pe străzile şi în magazinele din municipiul Motru”.

Restul partidelor politice, fie sunt partide mici, fie sunt în curs de consolidare, fie nu au rezerve financiare pentru asemenea gesturi.

Constantin Bunilă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here