Golgheterul Viitorului, dorit la Arad

1240

Daniel Paraschiv nu va mai continua la Viitorul Târgu Jiu din vară. Atacantul, în vârstă de 21 de ani, a atras atenţia mai multor cluburi după prestaţiile bune avute în ultimii ani. Vârful, care a mai jucat şi pentru Luceafărul Oradea, este cel mai bun marcator al formaţiei lui Flavius Stoican, pentru care a punctat de şase ori în acest sezon. De altfel, Paraschiv este pe podium în clasamentul golgheterilor, după Claudiu Bălan (FCU Craiova – 8 goluri), Ovidiu Herea (Metaloglobus Bucureşti – 7 goluri) şi Cătălin Hlistei ( Rapid – 7 goluri). În sezonul 2018-2019, pe când evolua la Luceafărul Oradea, Daniel Paraschiv a fost, ca şi acum, cel mai bun tânăr marcator al campionatului, cu 14 reușite în 33 de meciuri. Atacantul a declarat că mai multe cluburi s-au interesat de el, printre care şi UTA.
Jucătorul Viitorului a şi vorbit cu presa din Arad, şi nu a exclus o viitoare colaborare cu formaţia de primă ligă. Sepsi Sfântu Gheorghe şi Academica Clinceni ar fi alte două echipe interesate de serviciile lui Paraschiv. Jucătorul rămâne liber de contract în vară şi nu s-a înţeles cu oficialii clubului gorjean pentru prelungirea contractului.
„Înainte de a se termina perioada de transferuri din toamnă, am aflat de interesul celor de la UTA pentru mine. Nu a fost nimic mai mult, am rămas să-mi fac treaba la Viitorul Pandurii, pentru care, probabil, voi juca până în vară. Atunci îmi expiră contractul și am decis să nu-l mai prelungesc. Vă dați seama că mă bucură faptul că sunt căutat de echipe de Liga 1, iar UTA este și o formație de tradiție, cu suporteri extraordinari. Arădenii de la Viitorul, Bodea și Copaci, mi-au mai vorbit despre UTA, ei au jucat acolo și m-au sfătuit să joc și eu la Arad dacă am ocazia. Dar, nu știu ce va fi în viitor, mă voi sfătui și cu impresarul meu, Dragoș Boboc și vom lua o decizie în perioada ce urmează”, a declarat Paraschiv pentru sportarad.ro
Viitorul ocupă locul doi în liga secundă.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here