Elena Băltăreţu-Dinică, aleasă şefa organizaţiei de femei a PC Gorj

465

baltaretuSâmbătă la Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu s-a organizat, începând cu orele 11.00, Conferinţa Judeţeană a Organizaţiei de Femei a PC Gorj, la care au participat în jur de 200 de membre. A fost prezentă de la centru preşedinta organizaţiei de femei a PC, Lia Ardelean, şi preşedinta organizaţiei de femei a PC Argeş, Adriana Croitoru.

Au mai fost invitate la alegeri şi şefele organizaţiilor de femei din cadrul PSD, PD-L, UNPR şi PNL.

În urma scrutinului a fost aleasă cu majoritate de voturi Elena Băltăreţu-Dinică, de profesie medic. Tot ea a fost numită drept coordonator al organizaţilor de femei a PC din Oltenia cu judeţele Vâlcea, Dolj, Olt, Mehedinţi şi Gorj. De asemenea, în acelaşi cadru, a fost ales şi Consiliul Executiv Judeţean al organizaţiei de femei, format din 27 de membre, şi Biroul Executiv Judeţean format din 11 membre.

În cadrul conferinţei a fost dezbătut raportul de activitate al organizaţiei pe 2010 şi programul de activităţi pe 2011.

Ilie Petrescu, şeful PC Gorj, alături de aleşii locali ai organizaţiei, au fost şi ei prezenţi în sală la alegerile din cadrul organizaţiei de femei.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here