Interpelări la Boc şi Igaş, împotriva prefectului de Gorj

400

Traian-IgasDan Ilie Morega şi Liviu Andrei sunt în război declarat. Deja cei doi nu îşi mai vorbesc dar îşi transmit reciproc vorbe grele. Morega, primul lezat, declară că regretă foarte mult că l-a promovat pe Liviu Andrei la Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj iar Andrei spune că Morega vrea pentru asta ca el să îi facă permanent plecăciuni.

 

Între cei doi s-au strecurat şi câteva plângeri pe la DNA care fac, în prezent, imposibilă o eventuală împăcare.

După ce l-a făcut cu ou şi cu oţet, de câte ori a avut ocazia, pe Liviu Andrei, parlamentarul independent Dan Ilie Morega i-a interpelat şi pe premierul Boc dar şi pe ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, reclamând abuzurile în funcţie ale lui Liviu Andrei. “Prima interpelare i-am adresat-o atât primului ministru Emil Boc cât şi ministrului MAI, Traian Igaş, spunând că în contextul integrării în Uniunea Europeană un rol de seamă îl are prefectul ca reprezentant al Guvernului. La Gorj acesta nu se bucură de respectul gorjenilor, nu are pregătirea profesională necesară, este incompetent, iresponsabil şi lipsit de capacitate managerială. Principala lui preocupare este de a se constitui ori a face parte din grupuri mafiote de stors bani publici”, a declarat Morega care crede că prefectul s-ar afla la picioarele pesediştilor.

Andrei declară stare de război

Liviu Andrei a răspuns acuzelor lui Morega menţionând că se află cu acesta în război declarat şi fără cale de întoarcere. Prefectul a spus de altfel că nimic din cele declarate de parlamentarul independent nu ar fi adevărate, considerând că acesta l-ar fi calomniat public. “Am voie să fiu profesor universitar la Arad, nu am fost niciodată acolo cu maşina de serviciu, nu mă cobor la astfel de gesturi dar voi lua poziţie împotriva declaraţiilor calomnioase făcute de Morega la adresa mea”, a declarat Liviu Andrei.

Morega susţine, în schimb, că nu îl interesează părerea lui Andrei singurul lucru important fiind numai răspunsul pe care îl va primi de la cei doi membrii ai Guvernului la interpelările făcute.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here