Fără abonamente la teatru, în stagiunea 2020-2021

1627

Iubitorii de teatru nu vor mai avea posibilitatea de a-și achiziționa abonamente pentru stagiunea 2020-2021 a Teatrului Dramatic ,,Elvira Godeanu”. Decizia a fost luată din cauza pandemiei. Vestea bună este că vor scădea însă prețurile la bilete.

Pandemia de coronavirus face dificilă stabilirea unui program clar al spectacolelor de teatru pentru stagiunea 2020-2021, motiv pentru care conducerea Teatrului Dramatic ,,Elvira Godeanu” a decis să se renunțe la abonamente. Pentru a veni totuși în întâmpinarea iubitorilor de teatru, prețul biletelor la spectacole va fi redus. ,,Anul acesta, din păcate, ținând cont de situația neclară și nesigură, nu se vor mai putea face abonamente la teatrul din Târgu-Jiu pentru că, e firesc, nu știm dacă ne vom putea onora promisiunile. Și atunci, conducerea instituției noastre a hotărât o politică mai relaxată în ceea ce privește prețul biletului pentru fiecare eveniment. Prețurile o să se modifice puțin anul acesta, față de anul trecut, tocmai în încercarea de a ieși în întâmpinarea spectatorilor noștri și ca banul să nu fie cumva un impediment.
Ne dorim să ne desfășurăm în continuare activitatea. Sperăm că situația epidemiologică din județul nostru să ne permită acest lucru.
Toate informațiile se găsesc pe site-ul teatrului, pe pagina de Facebook a teatrului. Acolo pot fi găsite programul de la agenția de bilete și numerele de telefon unde se poate suna pentru rezervarea unui bilet”, a anunțat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic ,,Elvira Godeanu”. Măsura de reducere a prețului biletelor se va aplica pentru toate spectacolele, cu excepția premierelor, în cazul cărora prețul unui bilet rămâne cel de 30 lei. ,,Prețul biletului la un spectacol care nu este premieră va scădea de la 20 la 10 lei. Deocamdată, este tot de 20 de lei, dar nu pot face pentru noapte lucrul acesta. Trebuie să convoc ședință de consiliu administrativ, să le trec prin ședință. La elevi am scăzut prețurile deja. Dacă înainte era vorba de 15 lei, acum, pentru elevii de gimnaziu și liceu, prețul unui bilet este de 10 lei. Aveam foarte mulți abonați de liceu, peste 3000. Anul acesta nu va mai fi această posibilitate și atunci nu putem decât să îi invităm împreună cu părinții la teatru”, a declarat managerul Teatrului Dramatic ,,Elvira Godeanu”, Cosmin Brehuță.
Acesta a mai precizat că au fost luate măsuri pentru a asigura siguranța celor care vor veni la spectacolele ce urmează a fi puse în scenă. ,,Am luat toate măsurile pentru a putea asigura siguranța spectatorilor. Pe lângă faptul că distanțarea va fi cea conform legilor în vigoare, vorbim aici și de faptul că de curând am achiziționat un nebulizator și inclusiv aerul din sală, pe lângă fotoliile pe care se așează publicul spectator, vor fi dezinfectate înainte și după fiecare eveniment care va avea loc în această sală. Se va intra numai în urma termoscanării, iar masca este obligatorie”, a mai precizat managerul teatrului târgujian.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here