Schimb de experienţă – Autorităţile locale de la Negomir, în vizită la Târgu-Jiu

418

primar gruescu facuta de minePrimarul, viceprimarul, zece consilieri precum şi specialistul pe probleme europene, ai Primăriei Negomir au fost prezenţi ieri la şedinţa lunară de Consiliu Local al municipiului Târgu-Jiu. Aceştia au venit la schimb de experienţă, proiect ce face parte din programul iniţiat acum câţiva ani la nivelul Primăriei Târgu-Jiu.

Atunci, consilierii locali şi conducerea Primăriei au decis efectuarea unor schimburi de experienţă între administraţiile locale din judeţ. Dacă până acum la Târgu-Jiu au venit cei din oraşele din străinătate cu care Primăria e înfrăţită, ieri a venit rândul Primăriei Negomir, localitate de origine a primarului Florin Cârciumaru, edilul de Târgu-Jiu. „Acţiunea este una benefică şi pentru ei şi pentru noi. Ne supunem atenţiei unora altor idei, sugestii, deoarece fiecare localitate are specificul ei. Am început cu comuna Negomir nu pentru că sunt eu de acolo, ci pentru că reprezentanţii administraţiei locale respective au experienţă, la fel ca primarul şi consilierii, cei care au avut mandate multe”, a declarat edilul municipiului Târgu-Jiu.

Prietenii cu cei din CL Târgu-Jiu

„Formaţiei” de la Negomir i-au fost prezentaţi ieri consilierii locali de la Târgu-Jiu, iar Ion Gruescu, edilul comunei a stat alături de Florin Cârciumaru. Gruescu a ţinut să precizeze că îl ştie de zeci de ani pe primarul de Târgu-Jiu, viceprimarul Ioan Roman Bărbuţi s-a cunoscut cu soţia în Negomir şi acolo au făcut şi cununia civilă. „Cu domnul consilier Nicolae Daviţoiu mă ştiu foarte bine pentru că este fiu al Negomirului, iar consilierul Constantin Blejan mi-a fost coleg de liceu şi se numără printre cei mai buni trei prieteni ai mei”, a declarat edilul comunei Negomir.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here