Ca la noi, la nimeni – Românii morți nu contează, doar alegerile trucate pro-PNL și USR-PLUS?!

837
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Când inteligența face un salt remarcabil, proștii se pornesc imediat să restabilească egalitatea.”  – Horațiu Mălăele

Un orecare profesoraș de fizică – fără definitivat – din Agnita dinainte de 1989 s-a văzut Inspector școlar al județului Sibiu, apoi la cârma reînființatului Forum Democrat German(care înainte de 1944 era de sorginte nazistă) și pasul spre Primăria municipiului Sibiu a urmat aproape normal.
Ca din senin, fostul profesoraș ce și-a cumpărat șase case arătoase la Sibiu – numitul Klaus Werner Iohannis – a ajuns prim-vicepreședinte al PNL-ului condus de Crin Antonescu. Cel desemnat de Alianța USL să candideze la alegerile prezidențiale din 2014. Victor Ponta, copreședintele acelei alianțe – împins probabil de socrul său cel bogat și influent în PSD – a candidat el în locul lui Crin Antonescu, nerespectând înțelegerea că el va fi prim-ministru, iar Crin Antonescu președinte al României.
Se produce o retragere a lui Crin Antonescu de la cârma PNL, pe care o preia – cine credeți? – taman Klaus Werner Iohannis. Cel sfătuit și sprijinit, probabil, de BDS-ul Germaniei Federale să candideze el la funcția de președinte al României. Sondajele nu-i dădeau șanse, iar după primul tur avea ca număr de voturi în jur de 10% mai puțin ca Victor Ponta. Despre care se zice că l-ar fi întâlnit pe prim-adjunctul SRI – Generalul Florian Coldea -, căruia i-a aruncat printre dinți, zeflemitor, că dacă va ajunge președintele României „primul pe care-l va da afară ești chiar tu!”
Se mai spune că Generalul SRI Florian Coldea și-ar fi mobilizat forțele și energiile subterane, iar președintele României a devenit surpriza ocultă Klaus Werner Iohannis.
Și de-atunci, din anul de (diz)grație 2014 n-am mai scăpat de președintele Klaus Werner Iohannis. S-a luptat ce s-a luptat cu guvernele PSD și, cu parlamentari trădători, poate unii chiar cumpărați, are și GuWernerul Meu.
Guvernarea Iohannis-Orban-PNL se dovedește a fi una dezastruoasă și sigur cea mai incompetentă din ultimii 30 de ani. A mai venit și pandemia COVID-19, dar cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, președintele Klaus Werner Iohannis își mai dorește încă o jucărie – Parlamentul Meu. Pe care nu-l va avea dacă nu se fac niște alegeri parlamentare în plină pandemie de Coronavirus. Ce dacă mor oamenii pe capete, alegerile parlamentare trebuie să fie pe 6 decembrie, altfel PNL-ul ce scade zilnic în sufragiile alegătorilor nu mai iese triumfător. Chit că indiferent de rezultatele parlamentarelor, președintele Klaus Werner Iohannis – președintele de facto al PNL și purtătorul de vorbe ale acestuia – ne-a anunțat că viitorul prim-ministru va fi tot incapabilul de Orban Ludovic.
Bufnița de miercuri, de la ora 18.00, ne-a anunțat că alegerile parlamentare se vor ține sigur pe 6 decembrie. În vreme ce Europa se teme de un colaps sanitar, Franța a decretat carantinarea întregii țări încă de azi, vineri, prin decizia înțeleaptă a președintelui Emmanuel Macron. Și Cancelarul Angela Merkel a impus restricții similare. Doar România NU!, întrucât nu vrea Guvernul Iohannis-Orban și PNL!
Și joi, Grupul de Comunicare Strategică(o făcătură condusă de un exmatriculat de la SNSPA!!!) a anunțat 6.481 noi cazuri de infectare cu noul Coronavirus, 641 de cazuri grave la ATI și 83 de decese!
În vremea asta, specialiștii în imunologie atrag atenția că situația se agravează și sistemul sanitar nu mai face față, urmând ca în două-trei săptămâni să avem sute de morți!
Nu-i mai amintesc pe prof.univ.dr. Adrian Streinu-Cercel și prof.univ.dr. Alexandru Rafila, cu declarațiile lor întrucât candidează pe listele PSD.
Totuși, prof.univ.dr. Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași ne înspăimântă: „Așa, după cum vedem, la acest număr de cazuri și calculul ulterior ce ar putea să ajungă 5% în ATI și o mortalitate care depășește 50%, este vorba de o lovitură adusă întregii societăți, nu numai unei anumite zone”, a declarat, între alte chestiuni extrem de grave, Carmen Dorobăț.
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here