Norul îi ţine acasă – Andrei şi Caragea nu mai decolează spre Olanda

502
Prezenţa prefectului Liviu Andrei şi a şefului Poliţiei Gorj, Viorel Caragea, la un seminar în Olanda, în cadrul unui program guvernamental, este pusă serios sub semnul întrebării din cauza norului de praf care bântuie de câteva zile bune deasupra Europei.

Cei doi oficiali ai judeţului fac parte dintr-o delegaţie oficială, formată din 13 persoane, în care sunt incluşi alţi prefecţi şi şefi de poliţii judeţene din ţară, în cadrul unui proiect derulat cu Poliţia Olandeză în privinţa prevenirii violenţei intrafamiliale în mediul rural. Gorjul a fost printre primele judeţe din ţară incluse în proiectul pilot, olandezii lăudând munca ofiţerilor de la Târgu Jiu.

Olandezii care se ocupă de implementarea acestui proiect au fost la sfârşitul lunii trecute la Gorj, ocazie cu care şi-au exprimat satisfacţia în privinţa modului de derulare a întregului program. Aceştia au lansat atunci invitaţia pentru vizita ce ar trebui să fie făcută acum în Olanda, oficialii judeţului având parte deja de un program ce ar începe mâine la prânz şi s-ar încheia la sfârşitul săptămânii. Caragea şi Andrei au fost informaţi oficial ieri despre faptul că cel puţin până azi la prânz nicio aeronavă nu zboară pe deasupra României, cei doi demnitari aşteptând pentru azi informaţii referitoare la posibila redeschidere a spaţiului aerian. În caz contrar, vizita celor 13 se va amâna până când condiţiile de zbor revin la regim normal.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here