Morega reface baza de date a PNL

482

IMG_3165Şeful PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a cerut să se refacă baza de date privind activul organizaţiei. Asta ca urmare a acuzelor venite din partea unor membrii ai organizaţiei municipale a PNL Târgu-Jiu

, care au reclamat la Comisia de Onoare şi Arbitraj a partidului faptul că la alegerea preşedintelui Dian Popescu nu s-ar fi folosit baza reală de membrii a organizaţiei. Noua bază de date a PNL Gorj va fi refăcută până la sfârşitul primei săptămâni de după Paşti, mai precis până pe data de 10 aprilie. ,,Nu mai vreau oameni luaţi din cartea de telefoane, din cunoştinţe”, a menţionat Morega.

Baza de date a PNL Târgu-Jiu a fost subiect de scandal după alegerile pentru şefia organizaţiei municipale. Atunci, Pantelimon Manta şi un grup de membri de la organizaţia de tineret au făcut o plângere la Comisia de Onoare şi Arbitraj prin care anunţau că adevărata bază a organizaţiei este mult mai mare, şi că nu s-a apelat la ea pentru că s-au ales ,,pe sprânceană,, delegaţii la conferinţa de alegeri. Dian Popescu, preşedintele ales al PNL Târgu-Jiu a contestat acest lucru.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here