Licitație de 2 milioane lei pentru tabletele elevilor din Gorj

1585

Inspectoratul Școlar Județean Gorj organizează o licitație deschisă accelerată pentru achiziționarea de tablete cu acces la internet necesare desfășurării activității didactice în mediul online pentru mai bine de 2.000 de elevi. Valoarea totală a achiziției este de 1.848.739,49 lei, fără TVA.

Potrivit documentației, este vorba despre achiziționarea unui număr maxim de 2.263 de dispozitive electronice cu conexiune la internet, necesare dotării unităților de învățământ preuniversitar de stat în vederea facilitării activităților didactice la distanță pentru elevii din medii defavorizate.
Tabletele pe care ISJ Gorj le cumpără trebuie să fie de 10 inch, să aibă conexiune 4G, să aibă slot pentru cartela SIM și să funcționeze în orice rețea publică de telefonie mobilă. Memoria internă este de minimum 16 GB, iar memoria RAM de 3 GB. Tabletele vor fi livrate cu conexiune la internet 4G nelimitat activă pe întreaga perioadă de garanție legală, respectiv 24 luni, și cu acoperire în regiunile unde sunt livrate.
„Tabletele vor fi livrate cu sistem de operare Android 10 certificat GMS (Google Mobile Services), cu acces la magazinul de aplicații Google Play Store și cu suita de aplicații Office instalată (Word, Excel, PowerPoint-citire și scriere, PDF-citire), fără costuri suplimentare sau limitări. Tabletele ofertate vor avea un sistem de management la distanță – MDM care să permită minimum: instalarea/dezinstalarea aplicațiilor; restricționarea accesului la anumite aplicații; configurarea aplicațiilor instalate; localizarea dispozitivelor; blocarea acestora în cazul unor evenimente neprevăzute; posibilitatea blocării funcțiilor de sistem (conexiune date, wi-fi, bluetooth, GPS, resetare, etc.) și posibilitatea încărcării de documente pe tabletă de la distanță”, se mai arată în documentație.
Termenul limită pentru primirea cererilor sau a ofertelor de participare este 2 noiembrie, ora 15.00.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here