Răuţ îl acuză pe Angheloiu de lipsă de comunicare

449
rautRepartizarea bugetului de stat de către Consiliul Judeţean Gorj nu este un fapt uitat, cu atât mai mult acceptat de către reprezentanţii Partidului Naţional Liberal Gorj. Procentele mici primite de primarii liberali pe lista împărţirii bugetului este şi acum analizată de penelişti.

Majoritatea din Consiliul Judeţean intră sub semnul întrebării, din cauza nemulţumirii create în rândul formaţiunii liberale. Practic, Ion Călinoiu este acuzat de părtinire şi de favorizare a edililor social-democraţi. „În Consiliul Judeţean, cu cei şase consilieri pe care îi avem acolo, noi contribuim destul de serios la activitatea acelui organism. Cei de la PSD au avut grijă să-şi ajute primarii, sau să zicem, localităţile unde au primari PSD, ca să nu spunem că au ajutat strict nişte oameni, deşi conotaţia aceasta este. Au făcut în aşa fel încât, dincolo de solicitările pe care oamenii le-au făcut să le atribuie din cotele defalcate procente mari. La Godineşti, 352%, la Jupâneşti 278%, la Plopşoru 266%, la Căpreni 233%, în opoziţie cu Câlnic, 17% unde este primar PNL, Cărbuneşti 20%, Ciuperceni 29%, Samarineşti 29%, Aninoasa 31%. Vedeţi de ce trebuie să discutăm despre o colaborare, despre un mod de a merge împreună pe o formulă politică? Nu pe impresii artistice. Uitaţi cum fac. Îi lasă pe unii inclusiv fără posibilitatea de a cofinanţa proiecte începute”, declara Ion Răuţ, purtătorul de cuvânt al PNL, în cadrul conferinţei de presă susţinută ieri la sediul filialei din Târgu-Jiu. Liberalii lasă din ce în ce mai mult de înţeles că nu le mai surâde o alianţă cu social-democraţii în Consiliul Judeţean, considerând că interesele lor au fost trădate de către formaţiunea politică cu care au mers alături pentru câştigarea prezidenţialelor.

Nici vicepreşedintele liberal, Radu Angheloiu, nu este văzut cu ochi buni. Acesta primeşte critici din partea colegilor săi de partid pentru faptul că nu ar fi venit să discute în cadrul organizaţiei problema repartizării bugetului. Radu Angheloiu a creat suspiciuni asupra sa pentru faptul că a preferat să tacă în loc să pledeze pentru primarii liberali.
Oana Paloş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here