Primarii PNL îl vor vota pe Antonescu

474

moregaPNL Gorj trimite primarii şi tinerii la Congres pentru a-l vota pe Crin Antonescu. Peneliştii gorjeni se pregătesc pentru participarea la Congresul Naţional

ce va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, la Bucureşti. Organizaţia de la Gorj îl va susţine fără rezerve pe actualul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, în cursa internă pentru obţinerea unui nou mandat pentru preşedinţia partidului. Nu este de mirare acest lucru, atât timp cât şi Antonescu a reuşit să treacă cu vederea reclamaţiile venite din teritoriu la adresa lui Morega.Conform spuselor lui Dan Ilie Morega, în cadrul Biroului Politic Judeţean s-a luat decizia ca delegaţii de la Gorj care vor participa la Congres să îl voteze pe Crin Antonescu. Conform liderului local, delegaţia gorjeană va fi formată din 25 de membri, majoritatea sub 35 de ani. Morega a mai precizat şi faptul că principalul criteriu pe baza căruia a fost stabilită lista cu persoane care vor reprezenta organizaţia de la Gorj, a fost implicarea în campania pentru alegerile prezidenţiale dar mai ales scorul electoral obţinut atunci. “Delegaţia va fi formată din 25 de persoane. Cei mai mulţi dintre cei desemnaţi sunt primari şi consilieri care au avut rezultate foarte bune la alegerile prezidenţiale, acesta fiind şi principalul criteriu în urma căruia au fost aleşi. De exemplu, primarii din Aninoasa, Runcu şi Samarineşti. Majoritatea au sub 35 de ani şi am inclus şi 4 femei, dintre care cea mai tânară abia a împlinit 19 ani. Va merge preşedinta PNL Gorj-organizaţia de femei”, a spus Morega.

Contrele dintre Ludovic Orban şi Dan Ilie Morega nu au fost încă uitate de acesta din urmă, drept pentru care liberalul gorjean s-a declarat a fi destul de interesat de programul politic al colegului său de la centru. “Vrem să aflăm ce program politic are Ludovic Orban deoarece dacă îl votăm pe acesta, vom vota şi programul lui politic privind consolidarea şi dezvoltarea partidului”, a precizat Dan Ilie Morega.
Oana Paloş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here