Cârciumaru, în echipa viitorului preşedinte PSD

530

Picture 089Prezent la Gorj la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD, Victor Ponta a avut parte de aplauze, încurajări şi vorbe de laudă. Glumele nu au lipsit de la întrunirea pesedistă, la fel ca şi atmosfera relaxantă.

În acelaşi ton, Victor Ponta a destins audienţa explicând cum s-a hotărât să candideze şi jurând că nu va încălca nişte principii impuse de un prieten foarte bun.
Victor Ponta a fost aşteptat cu nerăbdare la Târgu-Jiu de colegii din organizaţia judeţeană. A fost încurajat de toţi, destul de efervescent dovedindu-se şi Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj.
Ponta a anunţat la Târgu-Jiu că înainte să îşi depună candidatura a luat legătura cu Florin Cârciumaru, care l-a încurajat, în stilul caracteristic, să candideze.
Ponta a şi menţionat de altfel că nu concepe o echipă de conducere a PSD fără Florin Cârciumaru, primarul de la Târgu-Jiu care îl poate sfătui pe teme de administraţie locală.
Cîrciumaru nu a dat semne că nu ar accepta oferta candidatului, anunţând că îi sprijină total candidatura.
Ponta a amintit în discursul său, ironic, şi despre pedelistul Ionel Manţog, de ajutorul oferit de el colegilor de al Gorj şi de schimbările pe care vrea să le facă dacă va deveni preşedinte al PSD.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here