CEO cumpără zeci de mii de lavete și batiste absorbante

964

Complexul Energetic Oltenia pune la bătaie peste 26.000 de lei fără TVA pentru cumpărarea de articole textile de uz tehnic. Compania intenționează să achiziționeze peste 20.000 de bucăți de lavete, batiste absorbante pentru poluări accidentale și materiale absorbante biodegradabile.
Materialele vor ajunge în subunitățile miniere Roșia, Tismana, Pinoasa, Roșiuța, Lupoaia și la UPRUM Rovinari.
Produsele se folosesc pentru reducerea impactului asupra factorilor de mediu în caz de poluare, cât și pentru dotarea preventivă a punctelor de intervenție în situații de poluare. „Lavetele și batistele absorbante pentru poluări accidentale se folosesc la lucrările de revizii și reparații din cadrul atelierelor mecanice, precum și pe utilajele din cadrul exploatărilor miniere pentru eliminarea scurgerilor de produse petroliere și curățirea sculelor și dispozitivelor care în timpul manipulării au intrat în contact cu produse petroliere sau alte unsori. Materialul absorbant natural biodegradabil pentru hidrocarburi se folosește la depoluări ale apelor și terenurilor pe care au avut loc scurgeri accidentale, la prevenirea contaminării cu produse petroliere în zona depozitelor de carburanți, ateliere mecanice”, se arată în documentație.
Detaliat, CEO va cumpăra 12.800 de lavete absorbante, 5.790 de batiste absorbante și 4.200 de materiale absorbante biodegradabile pentru hidrocarburi. Termenul de livrare este de cel mult 30 de zile de la primirea comenzii. Data limită de depunere a ofertelor este 15 octombrie, ora 10.00.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here