Edilii PSD Gorj nu vor viceprimari de la PRM

492
Primarii PSD din judeţ nu vor să aibă viceprimari de la PRM, după ce liderul PRM Gorj, Ion Fugaru, i-a cerut lui Ion Călinoiu nu mai puţin de zece viceprimari în tot atâtea localităţi. Posturile respective au fost solicitate de PRM pentru ca social-democratul Vasile Râbu să fie votat vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Fugaru a enumerat localităţile în care consideră că partidul său poate face majoritate alături de PSD, localităţile în cauză fiind însă comune în care social-democraţii au primari foarte puternici şi care nici nu vor să audă de o asemenea colaborare.

Localităţile revendicate de Fugaru sunt Motru, Alimpeşti, Baia de Fier, Băleşti, Bengeşti Ciocadia, Bolboşi, Borăscu, Bustuchin, Crasna, Cruşeţ, Fărcăşeşti, Logreşti, Hurezani, Mătăsari, Schela, Slivileşti, Stăneşti, Stoina, Văgiuleşti, Ţânţăreni şi Vladimir. Şeful PRM Gorj spune că în zece astfel de localităţi partidul său aşteaptă să ocupe postul de viceprimar, el menţionând că miercuri va avea o întâlnire oficială cu Corneliu Vadim Tudor la Bucureşti, ocazie cu care îl va informa dacă PSD Gorj îşi onorează sau nu promisiunile pe această temă.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here