PSD, pe valul majorităţii

511
toni greblaSenatorul Toni Mihail Greblă crede că tot PSD-ul va avea majoritatea în Consiliul Judeţean. Parlamentarul, care nu ştia ieri că şedinţa hotărâtoare de Consiliu Judeţean va fi vineri, a menţionat că majoritatea acestui organism trebuie să fie cea stabilită de electorat şi nu ar trebui modificată prin diverse înţelegeri.

Şeful Comisiei Juridice a Senatului, senatorul Toni Mihail Greblă crede că majoritatea în Consiliul Judeţean Gorj, care va fi stabilită până vineri dimineaţa, nu va fi schimbată deoarece ea a fost stabilită de electorat. ,,Nu ştiam că la sfârşitul săptămânii este deja convocată şedinţa de Consiliu Judeţean, dar, sigur, deoarece niciunul din partide nu are majoritatea în Consiliul Judeţean politica de alianţe este necesară pentru a-ţi asigura o cât mai bună echilibrare a posturilor pe partide şi alianţe. Din acest punct de vedere, eu sunt convins că până vineri va fi găsită formula de alianţă politică cea mai bună, în aşa fel încât până la urmă componenţa Consiliului Judeţean să fie cea stabilită de electorat prin alegeri şi nu prin alte înţelegeri”, a declarat Greblă.
Conducerea Consiliului Judeţean Gorj a stabilit data în care va avea loc şedinţa lunară a acestui organism, este vorba de data de 22 ianuarie. Vineri consilierii vor stabili şi cine va fi noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi vor lua act de decizia de pensionare a actualului vice, Cornel Popescu.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here