Liberalii nu discută despre înlocuirea lui Angheloiu

479
Angheloiu2Dan Ilie Morega afirmă că în PNL Gorj nu se discută despre schimbarea lui Radu Angheloiu din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Liderul liberal face aceste precizări înainte de şedinţa în care consilierii sunt chemaţi să aleagă un nou vicepreşedinte pe postul rămas liber după pensionarea lui Corneliu Popescu.

Angheloiu a declarat şi el anterior că va respecta decizia Delegaţiei Permanente a PNL Gorj, decizie prin care Morega este mandatat să negocieze cu PDL pentru formarea unei noi majorităţi la nivel de Consiliu Judeţean.

Şeful PNL Gorj susţine că o alianţă cu PDL la nivel de judeţ le va permite liberalilor să intre la guvernare, nu să stea pe margine şi să îi critice pe democrat-liberali sau să îi acuze de adâncirea crizei. Morega spune că liberalii vor prezenta proiecte care să poată fi susţinute şi de PDL, proiecte menite să ducă la stoparea declinului economiei judeţului. Liderul liberal afirmă că 2010 este anul în care politicienii trebuie să îşi unească forţele pentru a schimba ceva în economia judeţului, în caz contrar viaţa urmând să fie „cruntă” pentru alegătorii de rând.
Dan Ilie Morega spune că o nouă coaliţie în Consiliul Judeţean trebuie să reconstruiască în Gorj, nu să continue linia „demolatoare” de până acum. Şeful liberalilor din judeţ afirmă că în ultimii 20 de ani în Gorj s-a demolat nu doar ceea ce s-a construit în vremea comuniştilor, ci şi din perioada în care România era Regat. Liderul liberal crede că de acum încolo politicienii trebuie să mai şi pună ceva în loc pentru că, altfel, în 20 de ani, în judeţ nu va mai fi nimic de interes.
Morega speră ca o alianţă cu PDL şi PRM în Consiliul Judeţean să ducă la iniţiarea proiectelor prin care să fie create alternativele de care Gorjul are nevoie. Deputatul afirmă că o asemenea coaliţie nu trebuie să fie una a unui partid sau politician, ci a celor care au votat acele partide din coaliţie. Acesta speră că prezenţa PDL la guvernare la nivel central şi realizarea unei asemenea coaliţii la nivel de judeţ va putea permite demararea unor proiecte care în următorii ani să devină o alternativă la activitatea monoindustrială din Gorj.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here