Bilanțul primei luni de școală, Zeci de cazuri de coronavirus, confirmate în unitățile de învățământ din Gorj

1203

În cele aproape patru săptămâni care au trecut de la debutul anului școlar 2020-2021, zeci de cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în rândul profesorilor și elevilor din Gorj.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Gorj, până la data de 8 octombrie 2020, în învățământul preuniversitar gorjean au fost confirmate 31 de cazuri de infectare cu coronavirus, majoritatea în rândul cadrelor didactice. ,,De la începutul anului școlar și până în prezent au fost confirmate 25 de cazuri de infectare cu coronavirus în rândul profesorilor din Gorj și șase cazuri în rândul elevilor. 36 de cadre au fost carantinate.
Din cauza cazurilor de COVID – 19 înregistrate, 32 de clase din patru unități de învățământ au adoptat Scenariul 3 de funcționare”, a declarat inspectorul școlar Nicolae Negrea. Un nou caz de coronavirus a fost confirmat, ieri, la Liceul Tehnologic Tismana, persoana infectată fiind secretara unității de învățământ. Tot joi a fost anunțat faptul că un elev de la Liceul Tehnologic Bârsești a intrat în carantină.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here