Deputatul Surupăceanu îndeamnă liberalii să colaboreze cu pesediştii

479
Parlamentarul PSD, Mugurel Surupăceanu le transmite liberalilor gorjeni să gândească de mai multe ori înainte să parafeze un pact cu democrat-liberalii pentru schimbarea majorităţii în Consiliul Judeţean.

Deputatul subliniază că pesediştii şi-au ţinut cuvântul dat faţă de liberalii din acest for, punându-l în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean pe membrul PNL, Radu Angheloiu pe care îl vede drept ,,un om de valoare”.

,,Sper că Alianţa DA să nu reînvie în judeţul Gorj. Ar fi o veste proastă pentru gorjeni la început de an. Şi, mai sper, că liberalii adevăraţi nu au uitat, atât de repede, că PD-L a contribuit din plin la scindarea PNL, prin intermediul grupului Stolojan. A te alia, din nou, cu cei care ţi-au dorit pieirea la un moment dat, poate fi o dovadă de infantilism politic care să-ţi dăuneze pe termen lung. PD-L s-a dovedit a fi o formaţiune periculoasă pentru orice alianţă sau coaliţie în care intră, întrucât PD-L nu are principii şi nici sentimente”, susţine Mugurel Surupăceanu care îi condamnă, în continuare, pe pedelişti de ,,canibalism politic”, referindu-se la felul în care reprezentanţii acestui partid îşi sacrifică partenerii politici. ,,Vreau să spun că ar fi un gest incorect din partea PNL Gorj dacă ar întoarce spatele PSD Gorj, în Consiliul Judeţean, fiindcă noi ne-am respectat toate angajamentele faţă de liberali şi nu au niciun motiv serios să renunţe la o colaborare care s-a dovedit a fi eficientă şi în interesul gorjenilor. Mai mult chiar, acum un an, la momentul creării nefericitei coaliţii guvernamentale cu democrat-liberalii, PSD s-a opus solicitării PD-L de a-i da afară pe liberali din funcţiile de conducere ocupate în consiliile judeţene. Asta ar fi însemnat ca în judeţul Gorj, în locul lui Radu Angheloiu să fi pus un membru PD-L. Ori, noi am spus răspicat că nu ne luăm înapoi cuvântul dat liberalilor în faţa opiniei publice”, menţionează deputatul PSD.
Angheloiu, între ciocan şi nicovală
Mugurel Surupăvceanu este conştient de presiunile la care este supus în aceste zile, liberalul Radu Angheloiu. Pe de o parte, din partea PSD, el făcând o bună echipă cu Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, şi pe de altă parte, de la PNL, preşedintele acestei organizaţii gorjene, Dan Ilie Morega, dorind ca votul vicepreşedintelui să fie unul în favoarea PD-L. ,,Acum însă, cu regret o spun, dacă PNL face gestul sinucigaş de a se arunca în braţele canibalilor de la PD-L, va fi pusă în pericol şi poziţia lui Radu Angheloiu care s-ar putea să piardă funcţia de vicepreşedinte. De aceea, fac un apel insistent la toţi liberalii adevăraţi să respingă, în mod public, orice înţelegere în afara celei existente cu PSD, iar celor din conducerea PNL le cer să se gândească de două ori înainte de a semna vreun document cu Partidul Distrugerii Locale (PD-L), fiindcă s-ar putea să-i coste foarte scump”, a conchis parlamentarul PSD.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here