Din cauza lui Manţog, a mai plecat un om din PD-L

589

IMG_4062Un alt pedelist recunoaşte maniera dictatorială de coordonare a PD-L Gorj. Daniel Gorgotă, fost vicepreşedinte al filialei judeţene s-a decis să părăsească rândurile democrat-liberalilor, după ce

timp de 14 ani de zile a susţinut doctrina acestui partid , după cum chiar el a afirmat.

Ieri, Daniel Gorgotă a făcut publică trecerea sa la Partidul Naţional Liberal afişându-se alături de preşedintele liberalilor gorjeni, Dan Ilie Morega. Motivul fostului vicepreşedinte de ieşire din rândurile democrat-liberale este Ionel Manţog, care, după cum recunoaşte şi Daniel Gorgotă, dictează din umbră toate acţiunile organizaţiei portocalii. Mai mult fostul democrat-liberal susţine că în momentul de faţă îi pare rău că a intrat în PD-L Gorj, care, conform spuselor fostului portocaliu, este în prezent condus de un grup de interese.
„La PDL, derbedei politici”-afirmă Gorgotă
„M-am hotărât să fac pasul acesta pentru că nu mă mai regăsesc în acest partid nici ca persoană, dar nici ca principii. Regret în schimb unele persoane din partidul de care m-am despărţit şi aici mă refer la primari, la viceprimari, sunt organizaţii care au muncit şi care din păcate nu au primit nimic, şi se zbat şi o duc de pe o zi pe alta.
Spun cu regret că am intrat în PD-L, pentru că acest partid nu mai este ceea ce a fost. Să vină nişte derbedei politici să-şi bată joc, e prea mult. Acum, PD-L este condus de un grup de interese şi într-o manieră dictatorială” afirma proaspătul liberal. Cu toate că Gorgotă nu a dorit să exemplifice în cadrul conferinţei de presă cine anume sunt derbedeii politici de la PDL, acesta a declarat în final că plecarea sa se datorează în principal lui Ionel Manţog, „ un om, al cărui nume nu mai vreau să îl pronunţ”, spunea fostul democrat-liberal. Daniel Gorgotă se considera foarte îndreptăţit să i se recunoască munca de partid în cadrul filialei, fiind printre altele şi coordonatorul de campanie pe Colegiul 5 din judeţul Gorj pentru alegerile parlamentare a lui Cornel Vişoianu. Gorgotă a mai adăugat şi faptul că sediul PDL este modernizat de el şi nici măcar acest lucru nu i s-a mai recunoscut.
Venit la PNL, pe final de campanie
Mai multe voci din interiorul PNL Gorj spun că se ştia despre o posibilă venire la liberali a lui Daniel Gorgotă, încă din luna aprilie a acestui an. Însă, acesta ar fi ezitat să facă pasul temându-se că ar fi supus la diferite acţiuni de şantaj şi de faptul că afacerile sale ar fi fost în acest fel afectate. Fostul vicepreşedinte al PDL Gorj a mai adăugat că nu a făcut campanie pentru susţinerea lui Traian Băsescu nici în primul tur şi nici în al doilea, pentru simplul fapt că nu a mai vrut să muncească pentru acel partid.
Oana PALOŞ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here