Sediu nou pentru o primărie din Gorj. Vechiul imobil va fi demolat

1850

Primăria comunei Câlnic va funcționa într-un nou sediu. Compania Națională de Investiții a scos la licitație lucrările de proiectare, asistență tehnică și execuție pentru obiectivul de investiții „Construire și dotare sediu administrativ primărie (P+1) în satul Câlnic, comuna Câlnic, județul Gorj”.
Investiția se ridică la peste 2,3 milioane de lei.
Firmele de construcții au termen până pe 12 octombrie să depună oferte.
„Scopul investiției este construirea și dotarea unui nou sediu administrativ pentru Primăria Comunei Câlnic în vederea îmbunătățirii funcționalității instituției. Realizarea clădirii derivă din lipsa de spații cu care se confruntă în prezent administrația și din lipsa unui sistem adecvat de asigurare a relației cu publicul care să corespundă unei administrații publice moderne”, se menționează în documentație.
Administrația locală a comunei Câlnic își desfășoară activitatea într-o construcție cu regim de înălțime parter.
Spațiile mici nu asigură o bună și eficientă funcționare a serviciilor și activităților.
Actuala clădire, construită în jurul anilor 1950, va fi demolată, iar în locul ei va fi ridicată noua construcție.
„Prin investiția propusă, urmează a se realiza o clădire nouă cu rol de sediu administrativ – primărie, dotată la nivelul tuturor standardelor aplicabile la momentul actual, inclusiv eficientizarea consumurilor de energie electrică și aducerea construcției la nivelul cerințelor în vigoare. În urma realizării proiectului de investiție imobiliară, se preconizează asigurarea condițiilor optime de desfășurare a tuturor activităților specifice pentru personalul angajat al administrației locale Câlnic”, se mai arată în caietul de sarcini.
Terenul, cu suprafața de 1.140 mp, este situat în intravilanul comunei Câlnic.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here