Zi de foc pentru Circumscripția Electorală Târgu-Jiu! Doi candidați la primăria municipiului și-au depus dosarele de candidatură

2720

Ciprian Florescu și Marian Rotaru, candidații PSD și PMP, și-au depus, luni, dosarele de candidatură la Biroul de Circumscripție Târgu-Jiu. A făcut același lucru și Marcel Romanescu, dar la finalul săptămânii trecute. Sunt deja trei candidați oficiali în cursa pentru scaunul de primar, aceștia propunând proiecte importante pentru oraș. Fiecare au venit, ieri, la circumscripție însoțiți de echipele de consilieri locali ori de liderii de partid.
Ciprian Florescu l-a avut alături pe Cosmin Popescu, președintele executiv al PSD Gorj.
,,Împreună cu echipa PMP Târgu Jiu, am depus la circumscripția electorală lista de candidați pentru Consiliul Local al Municipiului Târgu-Jiu și dosarul de candidat pentru funcția de primar. A fost un ultim pas, înainte de a începe patru ani de muncă neîntreruptă, cu rezultate notabile pentru cetățenii orașului nostru. Prin lista de consilieri propuși, garantăm reprezentarea tuturor categoriilor sociale și profesionale din municipiu. În campania electorală, vă dau întâlnire în cartierele și localitățile componente, să facem împreună lista de priorități pentru modernizarea imediată a municipiului, dar și o strategie clară, fără compromis, în calea către un trai mai bun în Târgu- Jiu. Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!”, a transmis Rotaru.
Ciprian Florescu s-a prezentat foarte optimist la depunerea candidaturii, împreună cu Aurel Popescu, viceprimarul în funcție, cu Marcela Mrejeru, fostul inspector general școlar, și cu mai mulți sociali-democrați aflați în lista sa de candidați pentru CL.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here