Buget de 50.000 de lei la CEO pentru achiziția de stații de emisie-recepție

1590

Complexul Energetic Oltenia organizează o procedură simplificată pentru achiziția a zeci de stații radio de emisie-recepție. Bugetul alocat pentru aceste echipamente de comunicație este de 48.900 de lei fără TVA.
Stațiile de emisie-recepție sunt utilizate pentru asigurarea comunicației radio între toate secțiile și sectoarele de la nivelul Complexului Energetic Oltenia.
„Ca urmare a defectărilor sau uzurilor accentuate ale unora dintre stațiile radio portabile și stațiile radio mobile de emisie-recepție, utilizate în cadrul secțiilor de exploatare și de reparații de la nivelul sucursalelor energetice, precum și în cadrul sectoarelor de extracție și de haldare de la nivelul carierelor de lignit, cauzate de condiții vitrege de exploatare a acestora – praf și pulberi de cărbune, ploaie, vânt, frig sau caniculă – cele rămase funcționale sunt insuficiente pentru acoperirea tuturor zonelor de deservire operativă, fiind necesară înlocuirea celor defecte sau uzate”, se arată în caietul de sarcini.
Complexul Energetic Oltenia va cumpăra peste 50 de stații radio portabile și mobile pentru SE Ișalnița, SE Craiova II, Cariera Jilț Nord, Cariera Tismana și Cariera Lupoaia. Se vor mai achiziționa antene radio și acumulatoare pentru stații. Ofertele se depun până spre sfârșitul lunii august.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here