Locuitorii cartierului Vădeni i s-au plâns candidatei Luminița Popescu

2234

Problemele locuitorilor din Vădeni, sesizate, de localnici, candidatei Pro România la fotoliul de primar al municipiului, Luminița Popescu, privesc în general: lipsa locurilor de muncă, salariile mici pentru tineri și canalizarea deficitară!

,,Ieri(n.r.duminică) m-am întâlnit cu locuitorii cartierului târgujian Vădeni. Mulți dintre oamenii pe care i-am întâlnit erau supărați că s-a închis ROSTRAMO și au rămas fără locuri de muncă. Toți au nevoie de locuri de muncă, mai ales pentru tineri, și salarii mai mari. Câțiva locatari ai blocurilor de la ROSTRAMO s-au plâns că nu funcționează canalizarea, lucru care le provoacă mari neplăceri.
Am întâlnit și două tinere, una dintre ele doar ce a fost admisă la Istorie la Universitatea București. M-a bucurat și întristat în egală măsură ce mi-a povestit aceasta: m-a bucurat pentru că mi-a spus că își dorește să fie profesoară de istorie și că iubește disciplina asta. Și că ar vrea să facă și biologie, pentru că îi place să cerceteze lucruri noi. M-a întristat pentru că mi-a spus că vrea să fie profesoară în București și că nu vrea să se mai întoarcă. Problemele din Vădeni se pot rezolva ușor, dacă există interes și empatie și pentru cetățenii acestui cartier al municipiului”, a transmis candidata Luminița Popescu, la finalul întâlnirii din Vădeni.Candidata Pro România a avut mai multe astfel de întâlniri cu târgujienii în mai multe cartiere ale orașului. Luminița Popescu demonstrează că vrea să afle singură problemele cu care se confruntă cetățenii orașului și să le caute și rezolvare.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here