Bărbat din Turceni, cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor

1315

În urma unei acțiuni desfășurate, joi, de poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pe linia respectării prevederilor legale privind regimul armelor și al munițiilor, un bărbat din Turceni s-a ales cu dosar penal.
,,Polițiștii au identificat un bărbat de 42 de ani, din orașul Turceni, autorizat pentru a deține, purta şi folosi arme letale, iar cu ocazia verificării armei de vânătoare a bărbatului s-a constatat că aceasta prezenta modificări fără drept, la sistemul de încărcare.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, respectiv deţinerea, portul, confecţionarea, precum şi orice operaţiune privind circulaţia armelor letale, a muniţiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau funcţionarea atelierelor de reparare a armelor letale, fără drept”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu. Totodată, polițiștii au ridicat arma de vânătoare, pentru continuarea cercetărilor.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here