Un avion al companiei American Airlines s-a prăbuşit în Jamaica

430
american-airlinesUn avion al companiei American Airlines, care efectua o cursă Miami-Kingston, s-a prăbuşit şi s-a rupt în două, marţi seara, în cursul aterizării, în condiţii de ploaie puternică, relatează cotidianul Jamaica Observer pe site-ul său.

Accidentul cursei 331 s-a produs pe aeroportul internaţional Norman Manley din Kingston, la ora locală 22.00 (miercuri, 05.00, ora României), potrivit sursei.
Patruzeci de pasageri au fost răniţi în urma accidentului, potrivit ministrului jamaican al Informaţiei, Daryl Vaz, citat de Jamaica Observer. Răniţii au fost spitalizaţi la Kingston, a precizat ministrul.
„Aparatul s-a prăbuşit şi s-a rupt”, a declarat pentru Jamaica Observer o pasageră, Naomi Palmer.
Avionul Boeing 737, care transporta 148 de pasageri şi şase membri ai echipajului, a fost accidentat când a ieşit de pe pistă, în momentul în care încerca să aterizeze, potrivit companiei americane.
American Airlines refuză pentru moment să „speculeze cu privire la cauzele accidentului”, potrivit unui purtător de cuvânt, Billy Sanez.
Directorul postului TV Jamaica, Milton Walker, a declarat pentru CNN că numai patru persoane au suferit răni grave.
„Primele informaţii arată că nu există persoane grav rănite”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei American Airlines, Tim Smith, într-un mesaj înregistrat.
Un pasager a declarat pentru Milton Walker că aparatul Boeing 737 a aterizat normal şi că pasagerii chiar au aplaudat în acel moment, dar că apoi avionul nu a reuşit să se oprească pe pistă.
Selecţie după Mediafax, realizată de Daniela SCAFEŞ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here