Condamnați de instanță, duși de polițiști în penitenciar

1057

Trei bărbați din județul Gorj au fost duși, joi, în Penitenciarul Târgu-Jiu, după ce au fost condamnați de judecători. Un tânăr de 26 de ani, din Bălești, a ajuns după gratii, pentru ucidere din culpă.
,,Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Târgu-Jiu, pe numele unui tânăr de 26 de ani, din comuna Bălești, condamnat prin sentința penală a Judecătoriei Târgu-Jiu, la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.
În aceeași zi, un echipaj din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești și Secției 8 Poliție Rurală Stoina au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de judecători, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din comuna Bărbătești, condamnat la 10 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
,,Tot în cursul zilei de joi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești, Secția 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești și Secția 8 Poliție Rurală Stoina, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Gorj, pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Crușeț, condamnat la o pedeapsă cu închisoare de patru ani, pentru săvârșirea infracțiunii asimilate infracțiunilor de corupție”, se mai precizează în comunicatul IPJ Gorj. Cei trei bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Târgu-Jiu.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here