Un deputat de Gorj vrea amânarea alegerilor locale. „Asta mai lipsește, să dea politicienii virusul în toată țară”

1433

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că se impune amânarea alegerilor locale, întrucât riscul ca persoanele implicate în organizarea acestora să se infecteze cu noul coronavirus este foarte mare. „Sunt 200.000 de oameni (implicați în organizare – n.r.). Noi, toți, ne ducem la acei oameni. Cam care-s șansele să nu ne infectăm, dacă are unul singur COVID? (…) Evident că s-ar impune amânarea alegerilor. (…) În momentul acesta am certitudinea că mă văd cu candidatul meu de la Baia Mare, după care mă văd cu cel de la Mangalia, după care fac o poză cu cel la Călărași, după care o poză cu cel de la Botoșani, domnule, dacă are unul? Ciolacu la fel se va vedea, Orban se va vedea la fel, Barna se va vedea la fel, gândiți-vă că avem 3.200 de primării, cu 3.200 de candidați, cu șapte partide sau câte pun. Avem de depus dosare. Și eu mă uit și zic: voi chiar vreți să ne îmbolnăvim toți?”, a declarat Victor Ponta, la TVR 1.
Deputatul de Gorj spune că a discutat acest subiect cu mai mulți lideri de partide.
„Am avut discuția cu domnul Ciolacu, l-am rugat, i-am spus că ne punem toți în pericol și înseamnă că în octombrie o să fim toți de vină. Asta mai lipsește, să dea politicienii virusul în toată țara. Nu ajunge că ne înjură lumea”, a precizat Ponta.
Întrebat ce va face dacă alegerile vor fi organizate, Victor Ponta a răspuns: „Participăm la alegeri ca la război, vedem cine se întoarce. Participăm la alegeri, ce să facem, să fugim?”.
Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, nu crede că Ponta „este un om îngrijorat”, fiind convins că acesta caută doar subiecte ca să existe în dezbaterea publică. „Campania electorală va avea câteva elemente de siguranță. Nu veți mai vedea alaiul primarului, sau al candidatului la primărie, cu zeci sau sute de oameni prin localitate”, a anunțat parlamentarul.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here