Averea lui Berlusconi, în pericol

499
Veronica Lario, soţia premierului italian Silvio Berlusconi, a declarat că doreşte să divorţeze de acesta şi cere o pensie alimentară de peste 47 de milioane de euro pe an. Scandalul sexual în care Berlusconi a fost implicat a afectat-o pe soţia sa, care s-a hotărât să îl părăsească.

Potrivit legii italiene, procedurile de divorţ nu pot începe decât dacă cei doi soţi locuiesc separat şi nu mai depind legal unul de celălalt.

Veronica Lario, acum în vârstă de 52 de ani, a declarat că nu mai suportă escapadele soţului său şi doreşte să înceapă formalităţile de divorţ. Fosta actriţă susţine că doreşte o pensie alimentară de peste 47 de milioane de euro anual pentru a-şi putea menţine standardul de viaţă cu care s-a obişnuit, informează cotidianul Corriere della Sera.
Revista Forbes l-a clasat pe şeful executivului italian printre cele mai bogate 70 de persoane din lume, cu o avere estimată în jurul a 4,3 miliarde de euro. Berlusconi a fost acuzat de presa din Peninsulă pentru petrecerile pe care le-a organizat la reşedinţele sale din Sardinia şi Roma. Printre numeroasele tinere prezente la aceste manifestări s-a numărat şi o prostituată care a declarat că şi-a petrecut noaptea cu premierul italian.
Selecţie realizată de Daniela SCAFEŞ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here