Boza se laudă pe net că nu mai e șomer!

3647

Fostul manager multipremiat al Complexului Energetic Oltenia, rămas cu cererea de angajare la CEO în aer, se laudă, mai nou, că și-ar fi găsit serviciu! Interesant este că, Sorinel Boza își ține însă la secret angajatorul, scriind negru pe alb că acest aspect este confidențial. Culmea este că, Boza se arată, în schimb, disponibil să fie angajat în altă parte, lucru care bulversează, atât timp cât respectivul își trece pe site-ul de profil că ar fi indisponibil, având un angajament.

Boza oferă fie un fake CV, așa cum a mai făcut un astfel de document și la ,,selecția” sa la CEO, fie astfel își arată nemulțumirea că nu a fost angajat în conformitate cu ,,înaltele,, sale pregătiri profesionale.
Din CV-ul publicat pe Linkedin, Sorinel Boza ne arată, în schimb, clar că nu prea are cu ce se lăuda, serviciul ocupat fiind unul de compromis, care relevă o cădere profesională ce îl rușinează. Astfel nu se explică de ce angajatorul trecut de Boza pe CV este strict secret.

Prietenii la nevoie ,,se cunoaște”!
Sorinel Boza a fost destituit din funcție pe 22 aprilie, stând peste două luni prin Gorj în speranța că, cei cărora le-a întins o mână de ajutor, vor face un gest de caritate, de asemenea, pentru el. În schimb, a primit de la respectivii doar o cameră de hotel, o mașină pentru deplasări și câteva mese gratis.
Reamintim că, fostul manager al CEO este subiectul unui dosar în justiție în care compania încearcă să recupereze de la el și de la alții din fosta conducere, o serie de prejudicii care trec de 40 milioane de euro.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here