Leii domină ,,Echipa Etapei”

1308

Patru reprezentanți ai liderului Ligii 1, Universitatea Craiova, au prins ,,Echipa Etapei”, alcătuită de LPF. Craiovenii și dinamoviștii formează cea mai mare parte a jucătorilor care au excelat în rundele de play-off și play-out. Oltenii au însă și un plus: dau și cel mai bun antrenor al meciurilor din etapa precedentă. LPF este plină de laude la adresa ,,leilor”.
Cicâldău este considerat cel mai în formă jucător al campionatului, iar Valentin Mihăilă este catalogat drept un tânăr de mare perspectivă. Aprecieri a primit și tehnicianul italian al Craiovei, care a bifat al patrulea succes consecutiv alături de Universitatea, 2-1 cu Mediaș.

PORTAR
Cătălin Straton (Dinamo / 30 de ani / 6 jocuri)

FUNDAŞI
Deian Sorescu (Dinamo / 22 de ani / 29 jocuri)
Uros Cosic (Universitatea Craiova / 27 de ani / 14 jocuri) – Titularizat în ultimul moment, a avut o prestaţie sigură în centrul apărării alb-albastre. În plus, a oferit şi pasa decisivă la golul reuşit de Mihăilă.
Alexandru Paşcanu (FC Voluntari / 21 de ani / 13 jocuri)
Alexandru Ţigănaşu (FC Botoşani / 30 de ani / 26 jocuri)

MIJLOCAŞI
Ovidiu Horşia (CSM Poli Iaşi / 19 ani / 30 jocuri, FOTO)
Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 22 de ani / 29 jocuri) – Este cel mai în formă jucător din play-off. A înscris pentru a 12-a oară în ediţia curentă, în care mai are şi șase pase decisive.
Diego Fabbrini (Dinamo / 29 de ani / 16 jocuri) – A făcut cel mai bun meci în tricoul grupării bucureştene. A scos un penalty, a pasat decisiv pentru reuşita lui Andrei Bani, apoi a marcat golul al treilea al roş-albilor.

ATACANŢI
Denis Alibec (Astra / 29 de ani / 24 jocuri)
Kevin Luckassen (CSM Poli Iaşi / 26 de ani / 9 jocuri)
Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova / 20 de ani / 24 jocuri) – Creşte fantastic de la meci la meci. A fost declarat cel mai bun jucător de pe teren. Şi-a trecut în cont a șaptea reuşită din sezonul actual.

ANTRENORUL ETAPEI
Cristiano Bergodi (Universitatea Craiova / 55 de ani) – A bifat a patra victorie din tot atâtea jocuri pe banca oltenilor şi a dus-o pe Universitatea pentru întâia oară de la promovare, din 2014, pe primul loc la finalul unei etape. Le-a redat alb-albaştrilor speranţa că pot readuce titlul în Craiova după 29 de ani!
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here