Cinci morţi, într-un atac armat comis la o sală de gimnastică din Pennsylvania

474

Cinci persoane au fost ucise, într-un atac armat comis de un bărbat într-o sală de gimnastică din Pennsylvania, a anunţat presa. Postul local de televiziune WTAE a anunţat că patru persoane – autorul atacului şi alte trei persoane – au fost ucise în atacul comis într-o sală de dans dintr-un centru de gimnastică din Bridgeville, în apropiere de Pittsburg. Potrivit CNN, în urma acestui atac armat ar fi murit cinci persoane.

De asemenea, alte 15 persoane au fost rănite, conform WTAE, care citează echipele de salvare. O sursă medicală a declarat pentru postul de televiziune că cinci femei, rănite în urma tirului, se aflau în stare critică. O martoră, Nicole, a declarat pentru postul local de televiziune că atacatorul a pătruns cu un sac în sala de dans, unde se aflau doar femei, a stins luminile şi a început să tragă cel puţin cu o armă de foc.

„A tras mai multe focuri”, a declarat aceasta. „Oamenii urlau peste tot. Era oribil”, a adăugat ea. În opinia sa, în sala de dans se aflau circa 30 de femei, iar în centrul de gimnastică s-ar fi aflat aproximativ 100 de persoane, conform WTAE. Autorităţile nu au confirmat imediat după atac numărul victimelor şi nu au făcut precizări nici în legătură cu autorul atacului.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here