Primarul din Tismana va candida din partea PNL

2958

Marian Slivilescu, primarul orașului Tismana, a ales noua tabără politică. El va fi candidatul PNL pentru un nou mandat de primar. Slivilescu a renunțat la PSD, fiind nemulțumit că nu a primit sprijin pentru a rezolva problemele legate de rețeaua de apă și introducerea gazelor naturale în oraș.
„Marian Slivilescu va candida din partea PNL. Vor fi mai mulți primari care vor candida din partea Partidului Național Liberal. Din punctul meu de vedere, este o greșeală să vii să te lauzi și să prezinți ca și câștig extraordinar faptul că ai convins un primar să candideze din partea unui partid sau altul”, a anunțat Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, într-un interviu la un post local de radio.
Primarul Slivilescu recunoaște că va intra în bătălia electorală din partea partidului aflat la guvernare. Edilul intenționa să se retragă și să revină la catedră.
„Am avut discuții cu echipa PNL de la Tismana și suntem în pragul de a ne forma o echipă.
Nu numai din consilierii PNL, ci și de la alte partide, oameni care doresc să contribuie în continuare la rezolvarea unor probleme ale comunității. Lista de consilieri a fost una din temele discuțiilor pe care le-am avut cu PNL, de a pune pe listă doar oameni cu realizări, tineri și cu atitudine constructivă”, a declarat Slivilescu.
Primarul crede că are șanse să obțină un al treilea mandat. PSD îl aruncă în luptă pe omul de afaceri Petre Remetea, fost președinte al ALDE Tismana.
„Este un candidat puternic. Alegerile aduc competitori și este bine așa. Mă bag în luptă pentru că eu cred că șansele pe care le am sunt reale. Și sunt mai mari de 50%”, a adăugat Marian Slivilescu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here