Iată că se confirmă realitatea la Târgu-Cărbuneşti

472

Scriam cu doi ani în urmă mai exact 5 septembrie 2011, un articol care se intitulează „Mândria cărbuneştenilor şi nu numai” iată că ceea ce povesteam atunci se confirmă şi azi, „bravo lor” este vorba de unitate şi înţelegere între factorii de răspundere, edilul oraşului Târgu-Cărbuneşti ing. Jur. Mihai Mazilu – primar, managerul Spitalului Târgu-Cărbuneşti, dr. Constantin Târziu şi prof. Birău Gabriel, directorul liceului Tudor Arghezi Cărbuneşti şi bineînţeles şi cu alţi factori de răspundere din cadrul oraşului Târgu-Cărbuneşti.

Primarul ing. Mihai Mazilu este prezent aproape zilnic la spital, stând de vorbă cu cadrele medicale, bolnavii şi nu în ultimul rând cu managerul spitalului dr. Constantin Târziu un specialist bun şi un bun gospodar, ca dovadă la aniversarea 121 ani de la înfiinţarea Spitalului Târgu-Cărbuneşti, au venit la această sărbătoare, medici de toate specialităţile, profesori universitari din ţară, care au rămas plăcuţi impresionaţi de ce au putut vedea la această unitate, impresionându-i valoarea medicilor de aici, a cadrelor medii şi condiţiile hoteliere ale spitalului, primind felicitări, managerul spitalului dr. Constantin Târziu şi nu în ultimul rând domnul primar ing. jur. Mihai Mazilu care este un argint viu în treburile obşteşti ale cărbuneştenilor.
Ca dovadă, cu două săptămâni în urmă pe 1 octombrie, a.c s-a sărbătorit ziua vârstnicilor peste 65 de ani la care au venit circa 200 persoane şi s-a ţinut într-un local situat între Cărbuneşti şi Pojogeni. A fost o atmosferă frumoasă, lăsându-se cu masă, muzică, jocuri, dansuri aşa cum a relatat şi prof. Constantin Birău, pensionar, de 76 de ani, fost şi el cândva primar al cărbuneştenilor înainte de 1989, care la fel a fost un bun gospodar pe vremea respectivă, care a repetat în mod deosebit organizarea făcută de domnul primar ing. Mihai Mazilu, peste aşteptările celor prezenţi.
S-a asigurat transportul celor din satele cele mai îndepărtate dus întors. În concluzie cei vârstnici prezenţi la eveniment i-au urat domnului primar ing. Mihai Mazilu la încheierea evenimentului, multă sănătate şi la cât mai multă sănătate:
„Şi în alegerile ce vor fi
Noi cu toţii te vom spijini
Împreună cu consilierii
Să mulţumiţi toţi cărbuneştenii”
Aş încheia cu zicala românească: „ziua bună se cunoaşte de dimineaţă”
Dr. Ion Trancă – medic vet. pensionar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here