Drăguşin, oficial subprefect al judeţului Gorj

409

Virgil Drăguşin a fost învestit în funcţia de subprefect al judeţului în locul lui Sorin Arjoca, la sfârşitul săptămânii trecute, în prezenţa ministrului Cercetării Ştiinţifice şi Dezvoltării Tehnologice, Mihnea Costoiu. Drăguşin a depus jurământul în faţa autorităţilor locale şi judeţene, precum şi a parlamentarilor USL. Numirea lui Virgil Drăgușin în funcția de subprefect a avut loc ca urmare a protocolului de colaborare dintre partidele aflate în USL. Drăgușin a fost susținut de PNL.

Virgil Drăguşin a jurat vineri că va respecta Constituţia şi apoi că împreună cu prefectul Claudiu Teodorescu va face o echipă sudată pentru binele gorjenilor. “Mulţumesc Guvernului pentru încrederea ce mi-a fost acordată pentru a exercita această înaltă demnitate publică la nivelul judeţului Gorj. Mulţumesc pe această cale tuturor celor care au avut încredere în mine şi au contribuit la această învestitură. Îl asigur pe Claudiu Teodorescu, prefectul judeţului, că va avea garanţia unui om de echipă, voi depune tot ce înseamnă capacitate profesională şi experienţă în sensul de a avea o bună colaborare cu toate instituţiile judeţului, cu toată echipa instituţiei prefectului, cu toţi colegii astfel încât când va veni momentul să fiu în locul colegului Sorin Arjoca să nu îmi fie ruşine pentru activitatea desfăşurată în această instituţie. Vă mulţumesc tuturor şi aveţi toată garanţia că această activitate va fi de colaborare şi tot spre binele acestui judeţ”, a declarat Virgil Drăguşin, subprefectul judeţului Gorj.

Sprijin total
Ministrul Cercetării, Mihnea Costoiu, i-a transmis felicitări şi mult succes noului subprefect Virgil Drăguşin, dar şi lui Sorin Arjoca pentru activitatea foarte bună pe care a desfăşurat-o pe parcursul câtorva ani. “Vă felicit domnule subprefect pentru această numire, şi vă doresc succes. Sunt convins că veţi face echipă cu prefectul judeţului Gorj pentru binele acestui judeţ, pentru binele oamenilor. De asemenea sunt convins că această echipă va reuşi o foarte bună colaborare cu reprezentanţii autorităţilor publice locale, cu preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, cu parlamentarii de Gorj, şi implicit cu Guvernul. Cu această ocazie îl felicit şi pe domnul Arjoca, care a avut o activitate foarte bună pe care domnia sa a depus-o în poziţia de subprefect”, a declarat Ministrul Cercetării, Mihnea Costoiu.

Arjoca, emoţionat până la lacrimi
Sorin Arjoca, s-a arătat emoţionat până la lacrimi atunci când și-a luat rămas bun de la colegii din administraţie. “Domnule ministru vă mulţumesc şi eu foarte mult pentru tot ceea ce aţi făcut pentru Gorj şi pentru ceea ce sigur veţi face pentru că nu aveţi încotro. Iar colegilor mei, prefectului, preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, primarului, le mulţumesc din tot sufletul pentru modul de excepţie în care am colaborat în toţi aceşti ani în care am lucrat în administraţia judeţeană. Îmi dau lacrimile pentru că aţi folosit toţi nişte cuvinte foarte frumoase şi de aceea îmi dau lacrimile nu pentru că plec din această poziţie”, a declarat Sorin Arjoca.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here