Program de lucru prelungit la Direcţia de Sănătate Publică

371

În această perioadă, angajaţii Direcţie de Sănătate Publică (DSP) Gorj petrec mai mult timp la locul de muncă, pentru a recupera liberul din 16 august. Ei au programul prelungit cu câte o jumătate de oră, începând cu data de 19 august până pe 9 septembrie.

Salariaţii Direcţiei de Sănătate Publică Gorj recuperează ziua liberă de care s-au bucurat în data de 16 august stând mai mult timp la birou. Începând de luni şi până pe 9 septembrie, inclusiv, ei lucrează până la ora 17:00. „S-a prelungit programul de lucru cu o jumătate de ora în perioada: 19.08-22.08, 26.08-29.08,02.09-05.09. Aceasta este modalitatea aleasă de instituţia noastră pentru recuperarea liberului din data de 16 august”, a menţionat Elena Piţian, purtătorul de cuvânt al DSP Gorj.
Toţi angajaţii s-au conformat noului program, mai ales că au avut posibilitatea de a se relaxa în mini-vacanţa prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Ei se bucură că recuperarea zilei libere din data de 16 august nu le afectează week-end-ul, chiar dacă în această perioadă petrec mai mult timp la birou.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here