Epilog la teroarea şi hărţuirea silvică

413

Mai multe sute de persoane au citit articolul cu titlul de mai sus, publicat în ziarul „Gorjeanul” din 9 august 2012, – pe internet, plus abonaţii care îl cumpără sau îşi primesc abonamentul la domiciliu, ceea ce demonstrează că e un ziar căutat.

Evident, că unii cititori sunt interesaţi să afle finalul subiectului abordat şi dacă am avut sau nu dreptate cu privire la cele afirmate, mai ales cu privire la trimiterea mea în judecată.
Menţionez că, şi după data de 9 august 2012(data publicării), am fost înarmat cu aceeaşi răbdare şi tenacitate, dar şi cu încrederea în dreptate. Dreptatea a învins în cele din urmă. Vorba ceea: Dacă ai dreptate, cu 24 de ore înaintea altora, treci drept “nebun”, 24 de ore, în faţa acestora. Am avut 7 termene de judecată la cele două instanţe de fond – Tg. Jiu şi Tg. Cărbuneşti – şi alte 3 termene la instanţa de recurs, care a pronunţat două decizii, ale căror dispozitive le redau în continuare.
În justiţie, cu răbdare, respectând întocmai procedura civilă sau penală, după caz, poţi să obţii, negreşit, dreptatea. Cinste magistraţilor care au învăţat bine carte şi sunt drepţi !
Jurist, Ion M. Ungureanu-Ţicleni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here