Deputat de Gorj, ironii în Parlament

2025

Liderul Pro România, Victor Ponta, se ține de glume în Parlament. Deputatul de Gorj s-a prezentat, luni, la tribuna Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii împotriva ministrului Educaţiei, având o mască peste care era amplasată o folie, spunând că „aşa e în Parlament: nu trebuie să vorbim şi nu trebuie să spunem ceea ce gândim, că se supără Guvernul”.
Gestul lui Ponta vine după ce premierul Ludovic Orban le-a atras atenția parlamentarilor că și ei sunt obligați să poarte măști de protecție când se află la muncă, potrivit legii referitoare la starea de alertă.
„Înțeleg că domnul prim-ministru Orban vrea să mă amendeze, că nu port mască. Îi promit domnului prim-ministru, și când merg la baie, să mă gândesc la măsurile economice ale domnului prim-ministru, voi purta această mască. Uitați-vă. Ia uitați! Sper să fie bună pentru domnul prim-ministru, pentru că așa e în Parlament: nu trebuie să vorbim, nu trebuie să spunem ceea ce gândim, pentru că se supără Guvernul”, a spus Ponta.
Tot Ponta a promis că le pune la dispoziția colegilor parlamentari acest tip de mască. „Pun la dispoziția tuturor deputaților această mască de protecție, este marca Orban. Dacă doriți să o folosiți, ca să nu vă amendeze”, a adăugat Victor Ponta.
I.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here