Gravidă, infectată cu COVID 19, internată la Spitalul Târgu-Cărbunești

8282

O gravidă în 12 săptămâni, confirmată pozitiv de Spitalul Motru, este pacientă a Spitalului suport COVID de la Târgu-Cărbunești. Managerul Tîrziu spune că gravida se simte bine, la fel ca și cei doi copii internați pe Pediatrie și asistenta de la UPU Motru. Tîrziu dă asigurări că inclusiv prima motreancă infectată cu coronavirus, femeia de 58 de ani salariată la Tricotaje, care nu avea o starea prea bună de sănătate este bine, unitatea asigurând condiții optime pentru pacienți.

În hrana bolnavilor este introdusă carne în două mese pe zi, fructe și apă îmbuteliată, donată de Crucea Roșie Gorj. De asemenea, luni, vor ajunge în spital peste 30 de televizoare cu care vor fi dotate toate saloanele, și înlocuite chiar aparatele vechi.

,,Încercăm să le oferim condiții optime. Verific zilnic la bucătărie ce li se aduce, ce au nevoie, pentru că și noi putem fi oricând în locul lor. Nu avem saloane speciale pentru personalul medical internat deoarece avem un singur pacient din această categorie. încercăm să așezăm pacienții după cum vin, nu băgăm bolnavi cu anticorpi tratați cu cei care nu au luat deloc tratament și au ajuns azi la spital, de exemplu”, a spus managerul spitalului Tg.Cărbunești.

Spitalul are 32 de pacienți, al 33-lea fiind externat astăzi. Tîrziu neagă informația că doctorița Piroiu, șefa Secției Medicală, ar fi fost luată cu izoleta și dusă la spital. Managerul susține că medicul era duminică în gardă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here