Firma viceprimarului de Godinești, cu un singur angajat, a făcut dezinfecții de 75.000 de lei la Primăria Drăguțești

5670

Firma SC Dezineb PREST SRL, care aparține viceprimarului PSD de la Godinești, este abonată la banul public. În ultimele luni, societatea lui Vasile(Bebe) Cioată, care avea declarat în 2019 un singur angajat, a prestat două servicii de dezinfecție la Primăria Drăguțești, ultima de 46.372,50 de lei, după ce în instituția publică a intrat italianul care avea coronavirus.

Prezența de câteva minute a italianului cu coronavirus în Primăria Drăguțești, la finalul lunii februarie, i-a băgat peste 46.000 de lei în buzunar social-democratului Vasile Cioată, viceprimar de Godinești.
Societatea cu un singur angajat, declarat în 2019, a reușit astfel, să încaseze 2,5 lei pe mp dezinfectat în UAT Drăguțești, bani publici, pentru un serviciu de biodezinfecție făcut la foc automat.
,,Este incredibilă această bătaie de joc pe bani publici. Prețul normal este de 0,50 de lei pe mp”, comentează un localnic, pe Facebook, făcând publice și contractele din SEAP semnate de firma din Godinești.
De altfel, firma lui Cioată mai încasase în 5 august 2019 alți 30.000 de lei de la primăria PSD, pe servicii de dezinfecție și dezinsecție.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here