Belgher, amendat pentru că l-a pozat pe Davițoiu pe bicicletă în Parcul Central

4429

Leonida Belgher, fost consilier PMP, spune că fost amendat de poliție după ce l-a fotografiat pe liderul Partidului Mișcarea Populară Gorj, Nicu Davițoiu, pedalând prin Parcul Central, închis de autoritățile municipale. Fostul ales local a declarat că așteaptă să primească amenda acasă ca să o conteste, acesta fiind nemulțumit că polițiștii în loc să-l amendeze pe politician, l-au anunțat că tot el va plăti pentru că se afla, la rândul său, în parcul municipal.

,,Primarul Negoiță de la București a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că a fost prins cu bicicleta prin parcul din capitală, de asemenea închis, dar la Târgu-Jiu în loc să-l amendeze pe Davițoiu, poliția mă amendează pe mine! Aștept să primesc amenda ca să o contest. Voi face un imens scandal pentru că la noi legea este doar pentru unii”, a spus Leonida Belgher, acesta fiind cel care a postat fotografiile cu Davițoiu pe pagina sa de socializare.

Săptămâna trecută, la vederea postării lui Belgher, fostul său coleg de partid, Davițoiu a precizat că își desfășoară activitatea la restaurantul pe care-l deține în Parcul Central, iar medicul i-a recomandat să parcurgă măcar 5 kilometri zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here