Facturi prin e-mail pentru abonații Aparegio Gorj

1003
„Abonații Aparegio Gorj au posibilitatea să își primească facturile de apă-canal și în
cutiile electronice (e-mail) nu doar în cutiile poştale, solicitând operatorului să le transmită facturile direct pe e-mail. În același timp, se încearcă facilitarea achitării facturilor (mai ales în această perioadă de pandemie) prin prezentarea unui clip video în care se reamintește gorjenilor să iși creeze cont de utilizator, cum pot să vizualizeze istoricul consumurilor, să transmită indexul sau să apeleze la achitarea on-line a facturilor.
Pentru crearea unui cont este nevoie de o adresă validă de e-mail şi de factura Aparegio, de pe care se vor folosi codul de client şi numărul de contract. După crearea
contului, se poate alege si primirea facturilor pe e-mail (vezi fotografia atasata)
Factura de apă se poate plăti direct de pe site-ulwww.aparegio.ro. în numai patru paşi simpli: accesarea aplicaţiei de pe prima pagină a site-ului societăţii şi intrarea în cont, selectarea facturii de plătit şi accesarea zonei securizate de plăţi, plasarea comenzii şi finalizarea plăţii prin introducerea datelor personale de pe card şi confirmarea tranzacţiei.
Trebuie menţionat faptul că platforma este securizată, cetăţenii putând să achite
facturile în condiţii de deplină siguranţă întrucât la acest serviciu se utilizează
procesatorul de plăţi EuPlătesc.ro, folosit şi de unităţile bancare. Aparegio încurajează populația să recurgă la această metodă de plată întrucât este sigură și facilă”, au anunțat reprezentanții Aparegio Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here