Ghidul investițiilor în imobiliare, lansat de o agenție din Gorj

1244

O importantă agenție imobiliară din Gorj a lansat un ghid al investițiilor în imobiliare, adaptat perioadei actuale, integrând recomandări și exemple concrete, desprinse din experiența de peste 12 ani în piața de profil.

Ghidul conține un set de repere obiective, structurate, pe care orice actor al industriei imobiliare le poate folosi cu succes în contextul luării deciziilor de achiziție, vânzare sau chiar de construcție a unei proprietăți în anul 2020, un an puternic marcat de schimbări ale paradigmei, consumului și investițiilor. Când este sigură achiziția unei proprietăți, cum se poate transforma un moment dificil într-o oportunitate sau care sunt părerile specialiștilor în raport cu piața clădirilor de birouri, toate aceste întrebări găsesc răspuns și soluții în ghidul lansat de Domina Imobiliare.
„Acest ghid, sesiunile de consultanță oferite de agenții specializați, precum și accesul la un portofoliu amplu de oferte sunt principalele resurse de care orice vânzător sau cumpărător are nevoie pentru a lua deciziile corecte”, a precizat managerul agenției, Ruben Drăghici.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here